Wat gaat u doen?

U bepaalt zelf op welk thema u wilt ontwikkelen
Wilt u leren op het gebied van toezicht van netwerken, zeggenschap, diversiteit of anders? U bepaalt zelf uw thema. Wellicht heeft u al een jaarthema bepaald voor 2020. Dan kunt u dit thema centraal stellen. Na afloop van het traject, eind 2020, heeft u een nieuwe werkwijze ontwikkeld en uitgevoerd in uw toezichtpraktijk. Zo hebt u op een lerende wijze uw toezichtpraktijk verder geprofessionaliseerd. 


Prikkelend proces dat aansluit op uw ritme
Het traject bestaat uit 3 studiedagen, verspreid over het gehele jaar. Het traject sluiten we af landelijke inspiratieconferentie. U kunt rekenen op een proces met dynamische werkvormen, dialogen, intervisies en goede voorbeelden van binnen en buiten de sector. In het traject nemen we u mee: we laten u uw thema verkennen, vertalen naar een concrete aanpak, we begeleiden u bij de toepassing van uw idee in uw praktijk en tot slot de implementatie van uw nieuwe aanpak als uw nieuwe routine. 


Wat heeft u bereikt in december 2020?

  • U heeft een eigentijdse manier van werken uitgevoerd en omarmd

  • Uw bestuur en toezicht is op actueel thema verder geprofessionaliseerd

  • U heeft, als pionier, bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van goed bestuur Welzijn

  • Uw raad is zichtbare inspiratiebron als koploper governance Welzijn

Bent u een echte koploper? Wilt u met een uw RvT-RvB aan de slag uit een specifiek netwerk?

Dan ontwikkelt u in 3 dagdelen een gezamenlijke visie op het toezicht op netwerken. Ook ontwikkelt u daarbij een praktische werkwijze, die u beproefd in de praktijk. Zo heeft u eind 2020 het toezicht op netwerken op concrete wijze invulling gegeven. 

initiatief
in samenwerking met
400dpiLogo.jpg
programma en begeleiding

     © 2018